We were at DSA 2024

Namjenska industrija Federacije Bosne i Hercegovine je u organizaciji UNIS GROUP d.o.o. predstavljena na sajmu Defense Services Asia – DSA 2024 u Kuala Lumpuru, Malezija.
Ovaj sajam slovi za jedan najprestižnijih i najvažnijih sajmova u oblasti odbramene industrije u ovom dijelu svijeta, na kojem se predstavilo 1200 kompanija iz 60 država.
Na sajmu su učestvovali predstavnici kompanija: “Igman” d.d. Konjic, Unis “Ginex” d.d. Goražde, “Binas” d.d. Bugojno, “BNT TMiH” d.d. Novi Travnik.
Zajedničkim nastupom postignut je sinergijski efektat marketinškog predstavljanja brojnih potencijala i mogućnosti naših proizvođača u oblasti odbramene industrije.

Ovom prilikom su uspostavljeni kontakti sa potencijalnim kupcima i budućim poslovnim partnerima, čime se otvaraju nove mogućnosti za ekspanziju naših proizvoda i usluga na tržištima ovog regiona. Izuzetna posjećenost izložbenom prostoru i brojne realizirane aktivnosti naših predstavnika sa ino partnerima, diplomatama i predstavnicima razlicitih ministarstava diljem svijeta, rezultirać osnaživanjem proizvođača namjenske industrije Federacije Bosne i Hercegovine, jačanjem njihovih proizvodnih kapaciteta, što će u konačnici imati veliki učinak na njihovo pozicioniranje i prepoznatljivost na svjetskom tržištu.

Izložbeni prostor naše namjenske industrije je posjetio ambasador Bosne i Hercegovine u Maleziji, nj.e. Edin Jahić, predstavnici Ministarstva odbrane Bosne i Hercegovine i domaćina, ministarstva odbrane Malezije, te brojne druge delegacije, uvaženi gosti, poslovni partneri i saradnici.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.